Книгата „Икономическата жизнеспособност на колонизацията на Марс“ излезе от печат

front cover and back cover

На 25 март 2016 г. от печат излезе есето на Робърт Зубрин “Икономическата жизнеспособност на колонизацията на Марс” (текстът в електронен вид) като книга (на български език).

Книгата е във формат А5, пълноцветни корици, като от вътрешната страна на кориците са изобразени топографска карта и фотокарта на Марс, няколко илюстрации и шест чернобели фотографии.

Целта ни е книгата “Икономическата жизнеспособност на колонизацията на Марс” да достигне обществени градски и училищни библиотеки и астрономически клубове, обсерватории и планетариуми.

Можете да получите тази книга безплатно за Вашетата училищна или градска библиотека, или за астрономическия клуб/обсерватория/планетариум, където членувате.

Условията за разпространение на книгата са до 3 броя безплатно (за по-голям брой или за частни получатели – срещу дарение) до горепосочените получатели, като транспортът е за сметка на получателя. Също вече е възможно и получаване на един или два комплекти карти и за училищни библиотеки.

Можете да се свържете с нас за уточняване на подробностите.

За повече информация и галерия посетете специалната страница на книгата в нашия сайт или страницата на книгата във Facebook.

Оставете коментар