Статия за марсианските карти в Списание 8

by MarsSociety.bg on March 30, 2013

Месец април наближи и както бяхме обявили на страницата “Отразяване в медиите” по проекта “Карта на Марс за всяко училище“, през април ще има статия в “Списание 8” за картите на Марс.

Тъй като от списанието ни изпратиха предварително статията за последен оглед, знаем, че се е получила добре изглеждаща статия с много информация и основните изображения на двете полукълба на Марс от фотокартата, разположени на две страници. Така че можете да видите как изглежда тази карта в малък формат.

В статията се споменават и други интересни неща, свързани с “Марсианско общество – България” и Марс, но тях ще ви оставя да прочетете сами.

“Списание 8” ще публикува и разказа на победителя от международния литературен конкурс “Когато хората пораснаха” за 2013 година, организиран от “Марсианско общество – България”, за който се приемат творби до 27 септември 2013 г.

Списание 8 излиза на 8-и всеки месец. Има сключени договори с всички големи дистрибутори и се разпространява чрез свободна продажба в цялата страна, включително по веригите бензиностанции.

 

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: