Статия за марсианските карти в Списание 8

Месец април наближи и както бяхме обявили на страницата „Отразяване в медиите“ по проекта „Карта на Марс за всяко училище„, през април ще има статия в „Списание 8“ за картите на Марс.

Тъй като от списанието ни изпратиха предварително статията за последен оглед, знаем, че се е получила добре изглеждаща статия с много информация и основните изображения на двете полукълба на Марс от фотокартата, разположени на две страници. Така че можете да видите как изглежда тази карта в малък формат.

В статията се споменават и други интересни неща, свързани с „Марсианско общество – България“ и Марс, но тях ще ви оставя да прочетете сами.

„Списание 8“ ще публикува и разказа на победителя от международния литературен конкурс „Когато хората пораснаха“ за 2013 година, организиран от „Марсианско общество – България“, за който се приемат творби до 27 септември 2013 г.

Списание 8 излиза на 8-и всеки месец. Има сключени договори с всички големи дистрибутори и се разпространява чрез свободна продажба в цялата страна, включително по веригите бензиностанции.

 

Оставете коментар