Карта на Марс за всяко училище

„Марсианско общество – България“ желае да подари на всяко училище /включително частни училища, домашни ученици (хоумскулъри) и други образователни институции/ комплект карти на Марс.

Тъй като само училищата и университетите са повече от 2 500, трябва да направим голям тираж и в тази връзка събираме дарения. При дарение над 10 лв дарителят има право да получи, ако желае, карти на Марс от първия тираж. За подробности можете да разгледате описанието на проекта. На страницата Дарители можете да видите събраната сума.

Карти на Марс от първия тираж можете да видите онлайн тук, а на страницата Обществено достъпни карти можете да видите библиотеки и астрономически организации, на които изпратихме безплатни комплекти.

Описание – подробно описание на проекта.

Отразяване в медиите – новини и статии за проекта „Карта на Марс във всяко училище“ в медиите.

Дарители – дарители на проекта. Дарители може да бъдат както отделни хора, така и групи от хора (примерно училищни класове), така и фирми. Всеки дарител (индивидуален, групов или корпоративен), дарил повече от 25 лв, ще бъде записан в тази страница, според желанието си – или с името си, или като анонимен дарител.

Мрежа на разпространение – местата, откъдето училищата, университетите и останалите образователни институции /включително частни училища, хоумскулъри и др. / ще могат да получат своя безплатен комплект карти на Марс, след като картите  бъда отпечатани. Ако нямате търпение да видите откъде можете да вземете картите, защо не направите дарение за проекта? Така ще ускорите отпечатването им.

 

Групата във Facebook в подкрепа на проекта: Карта на Марс за всяко училище

 

 

Оставете коментар