Безплатни карти на Марс за обществени библиотеки и за астрономически организации

Както вече знаете, завършихме проекта за карти на Марс.

На 1 октомври писахме до всички обществени библиотеки и астрономически клубове, планетариуми, обсерватории и институти, на които успяхме да намерим адресите, и ги уведомихме, че им подаряваме комплект карти на Марс на български език, стига те да поемат разходите за опаковане и транспорт, които към момента са на стойност от 9,50 лв. (Имаме налични карти в София, Варна и Бургас, така че е възможно дори и транспортната такса да се спести, ако картите се предадат лично).

Така че, ако сте абониран в библиотека или участвате в астрономическа организация – попитайте за картите на Марс. Ако не са ги получили – свържете ги с нас. С удоволствие ще им изпратим безплатен комплект карти.

Ако пък желаете да притежавате лично един комплект карти – направете дарение на стойност от 20 или повече лева и ние ще Ви изпратим комплект карти за лично ползване.

А защо да направите дарение? Защото част от парите ще бъдат използвани за второ издание на картите в по-голям тираж, който ще подарим на всички училища в България. Така че ако искате вашето училище (ако сте ученик или учител) или училището на вашите деца или внуци да има тези карти, направете дарение и вземете вашите лични карти на Марс на български език.

 

Топографска карта на Марс, издадена от „Марсианско общество – България“, 2012 година

 

Фотокарта на Марс, издадена от „Марсианско общество – България“, 2012 година

 

Оставете коментар